Al meer dan 6000 servers gehost.
20% korting met code: "back20school17"!

Veel gestelde vragen

Jij vraagt, wij antwoorden

Wat is RAM?

RAM staat voor Random Access Memory. Het is ook wel bekend onder de term werkgeheugen. Elke plugin, mod, speler en wereld gebruikt RAM. Hoe meer plugins, mods, spelers en werelden in de server, hoe meer RAM nodig zal zijn.

Wat is een SSD?

Op een SSD kan je net als op een harde schijf (HDD) bestanden opslaan. Een SSD bevat in tegenstelling tot een harde schijf geen bewegende onderdelen en is daardoor veel sneller. Een SSD is wel 10 keer sneller dan een harde schijf. Hierdoor start de server sneller op en laden bestanden sneller.

Wat is Bungee?

BungeeCord is software die meerdere Minecraft servers met elkaar verbindt. Dit noem je een netwerk. De servers in het netwerk kan je zelf inrichten en een unieke gamemode geven, zoals survival, creative, minigames en factions. Bekende netwerken zijn: Hypixel en de TVG server.

Wat is een SRV?

Op elke server log je in door het
IP adres van de server in te vullen in Minecraft. Een IP adres is vaak lang en moeilijk te onthouden. Bijvoorbeeld: 192.168.192.1:25565. Een SRV bestaat uit een aantal woorden die je doorstuurt naar het IP adres. Dit maakt inloggen makkelijker. Bijvoorbeeld: mijnserver.khplay.nl.

Wat is Vulcan?

Vulcan is een nieuw control panel gebaseerd op het open source Pterodactyl Panel. Vulcan wordt ontwikkeld door KaasHosting. Dit panel maakt het nog makkelijker voor elke klant om zijn/haar server te beheren. Vulcan maakt gebruik van de nieuwste technologie en wordt constant verbeterd.

Multicraft VS Vulcan

In de nabije toekomst zal Vulcan Multicraft volledig gaan vervangen. Het panel heeft in tegenstelling tot Multicraft een modern design en beschikt over allerlei nieuwe features als een backup systeem, gebruikersbeheer en een handige file manager.


Extra informatie

Kijk voor meer informatie in onze kennisbank, of neem contact met ons op.