Al meer dan 6000 servers gehost.

Over ons

Ons team staat altijd voor je klaar

Algemeen

KaasHosting is eind April 2013 opgericht met maar één doel voor ogen: betaalbare en kwaliteitshosting bieden. Sinsdien is KaasHosting gegroeid tot een gezond bedrijf met vele tevreden klanten. Begonnen als alleen een Minecraft server host is KaasHosting nu constant bezig met het uitbreiden en verbeteren van zijn diensten.


Joost

Joost is eigenaar en oprichter van KaasHosting. Dagelijks is hij bezig met allerlei verschillende bedrijfsonderdelen: van partner relaties, server beheer en product development tot het beantwoorden van support tickets.

Wouter

Wouter is het brein achter alle infrastructuur en systemen die KaasHosting draaiende houden. Verder houdt hij zich vooral bezig met het ontwikkelen en verbeteren van de VPS en webhosting diensten.

Sander

De social media goeroe van @KaasHosting. Gewapend met zijn toetsenbord en een hoop emoticons 🧀 reageert hij vliegensvlug op bijna alle tweets. Hoe hij het doet weten wij ook niet.

Thomas

Bij ons beter bekend als Ticket Thomas. Thomas staat aan het roer van de Minecraft server support. Hij heeft enorm veel ervaring met Minecraft servers en lost problemen in no-time op.

Max

Max helpt bij het uitzoeken van het perfecte pakket voor jou. Hij zet zich op de livechat met ongekende snelheid maximaal voor je in. Max Verstappen is er niks bij.
🏎️

Karsten

Karsten is de meest recente aanwinst van KaasHosting. Hij is zowel op de livechat als in de tickets te vinden om te zorgen dat alles loopt als een geoliede machine.


Contact

Wij zijn op verschillende manieren te bereiken:
E-mail: support@kaashosting.nl
Tickets: klik hier
Twitter: @kaashosting